Nieuws

Persbericht

3730 candidats au premier tour d’annonces de recrutement aux services d'asile et de migration

L'enthousiasme pour postuler aux services d'asile et de migration est grand. Pas moins de 3730 candidats ont postulé pour les vacances d’emploi qui ont été ouvertes ces derniers mois. Et ce pour 313 emplois dans différents services.
Persbericht

3730 kandidaten voor eerste ronde vacatures bij asiel en migratie

Het enthousiasme om te solliciteren bij asiel en migratie is groot. Op de vacatures die de afgelopen maanden zijn opgesteld zijn er maar leest 3730 kandidaten die zich daarvoor gemeld hebben. En dit voor 313 jobs bij diverse diensten.
Persbericht

Activiteitenverslag Dienst Vreemdelingen is primeur onder impuls van Staatssecretaris Mahdi

Het activiteitenverslag 2020 van de Dienst Vreemdelingenzaken wordt door Directeur-Generaal Freddy Roosemont op 22 september voorgesteld in het parlement. Het vernieuwde activiteitenverslag past in het beleid van Staatssecretaris van Asiel en Migratie Sammy Mahdi om het asielbeleid transparanter te maken en op regelmatige basis actuele cijfers en beslissingen te publiceren.
Persbericht

Eén op vier asielaanvragen in augustus betreft tweede of volgende asielaanvraag

Eén op vier asielaanvragen in augustus betreft tweede of volgende asielaanvraag
Persbericht

La Loterie Nationale fournit 75 millions d'euros supplémentaires aux bonnes causes

Ce mardi 14 septembre 2021, le Secrétaire d'Etat Sammy Mahdi, en charge de la Loterie Nationale, et Jannie Haek, CEO de la Loterie Nationale, ont formellement signé le nouveau contrat de gestion de la Loterie Nationale. Le contrat de gestion actuel, qui a été conclu en 2015, expire le 15 septembre. Le nouveau contrat de gestion est conclu pour une durée de 5 ans.
Persbericht

Nieuw beheerscontract Nationale Loterij voorziet 75 miljoen euro extra aan goede doelen

Deze dinsdag 14 september 2021 werd door Staatssecretaris Sammy Mahdi, belast met de Nationale Loterij, en Jannie Haeck, CEO van de Nationale Loterij het nieuw beheerscontract van de Nationale Loterij formeel ondertekend. Het huidige beheerscontract, dat afgesloten werd in 2015, loopt af op 15 september. Het nieuwe beheerscontract wordt afgesloten voor een termijn van 5 jaar.
Persbericht

Mahdi examine la possibilité d'une vaccination obligatoire des demandeurs d'asile

La crise du coronavirus a un impact énorme sur l'accueil des demandeurs d'asile. C'est pourquoi le secrétaire d'État à l'Asile et la Migration, Sammy Mahdi, envisage de proposer une vaccination obligatoire pour les demandeurs d'asile.
Persbericht

Mahdi onderzoekt verplichte vaccinatie asielzoekers

De coronacrisis heeft een enorme impact op de opvang van asielzoekers. Daarom overweegt Staatssecretaris voor asiel en migratie, Sammy Mahdi, om verplichte vaccinatie voor asielzoekers op tafel te leggen.
Persbericht

Europese lidstaten spreken eindelijk met 1 stem

De Europese lidstaten spreken eindelijk met 1 stem. De crisis in Afghanistan maakt duidelijk dat een verzwakt Europa een verdeeld Europa is. Dat zegt Staatssecretaris voor asiel en Migratie, Sammy Mahdi, na afloop van de Raad van de Europese Ministers van Binnenlandse Zaken en Asiel en Migratie vandaag.
Persbericht

Persmededeling over de behandeling van de geëvacueerden in Peutie

Gisteren landde er 1 vlucht vanuit Islamabad op de luchthaven van Melsbroek. Op die manier zijn er 205 mensen naar ons land gekomen die uit Afghanistan werden geëvacueerd. 50 personen waren voor Nederland bestemd. De personen bestemd voor België werden naar de kazerne van Peutie gebracht, waar hun identiteit en documenten nogmaals grondig werden gecontroleerd, en zij onder meer een COVID test ondergingen. 

Geen inhoud gevonden voor de geselecteerde criteria.